URGENT

El PSC municipal ha presentat la seva llista a les properes eleccions municipals.

Compartiu aquesta història

Tal i com ja va avançar l’alcaldable socialista, Valentí Agustí, és una llista que compleix la paritat. Així els números imparells de la llista són homes i els parells dones.

Al capdavant de la llista hi ha Valentí Agustí, que opta a la reelecció, el número 2 és Dolors Agüera, actual regidora de serveis socials i parcs i jardins, el nº3 serà Josep Ribas, regidor de personal i hisenda, el 4t lloc l’ocupa Mireia León, regidora d’urbanisme en aquesta legislatura. Aquests és el nucli d’experiència de la candidatura. A partir d’aquest lloc les cares són més o menys noves.

Alguns regidors actuals han quedat relegats a les últimes posicions i per tan amb menys possibilitats de ser reelegits com a regidors municipals, com ara Amado Romero, actual regidor d’ensenyament i transports, que és el número 9, Joan Grimal, regidor de governació i medi ambient que és el número 11 , o Salvador Barea, regidor d’obres públiques i esports.
També destaca la presència, a les posicions de suplència, de la presidenta del casal de la Dona, Margarita Monés i de la històrica regidora socialista Dolors Belmonte.

L’alcaldable socialista a les properes eleccions, Valentí Agustí, ha assegurat que la seva intenció és tornar a guanyar i explica algunes de les assignatures pendents del municipi.
-*
La llista es va presentar dissabte en el decurs d’un sopar amb militants i simpatitzants del partit al restaurant Casa oms de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics