ERC de Tordera denuncia que el govern local utilitza els diners públics per fer campanya electoral

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori torderenc ha editat un DVD per donar a conèixer els serveis del municipi, però el portaveu republicà de Tordera, Bernat Costas, ha denunciat que el DVD no informa a la ciutadania, sinó que fa propaganda descarada de la seva candidatura.

Costas, que és alcaldable d’ERC per les properes eleccions, afirma que CiU fa servir els diners públics per fer campanya electoral, referint-se al DVD que l’Ajuntament de la localitat reparteix aquesta setmana entre els veïns. Bernat Costas considera vergonyós que a dos mesos de les eleccions el govern llenci els diners de tots per fer-se publicitat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics