Joan Rangel lliura els nous passos a nivell de Malgrat de Mar

El delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, presidirà aquests migdia a Malgrat de Mar l’acte de lliurament de l’obra dels passos soterrats que substitueixen el pas a nivell del camí del Pla prop de la cooperativa de Malgrat.

El delegat, juntament amb representants del Ministeri de Foment, de Renfe, d’Adif, de la Generalitat i del consistori malgratenc protagonitzaran l’acte, que començarà a la sala de plens de Malgrat, on tindran lloc els parlaments. Després la comitiva es desplaçarà fins al camí del Pla per fer una visita d’obra i l’obertura oficial dels passos soterrats.

L’Estat ha construït aquest pas que substitueix l’antic pas a nivell del camí del pla, que ja ha estat tancat.
Dilluns, Adif va tancar per la seva banda el pas de les fabriques de la platja. L’Estat va condicionar la construcció dels passos soterrats del camí del Pla al tancament d’aquests pas de barreres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics