El club de la feina de PLF arriba al seu primer any i mig en funcionament amb un balanç molt positiu.Malgrat l’obre aquesta setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Club, és un servei d’autoconsulta i informació laboral i formativa, adreçat a persones que es troben en recerca de feina per desocupació o bé que volen millorar la situació laboral. L’objectiu d’aquest Club és que els usuaris trobin el màxim de recursos i informació sobre oferta formativa. Ofertes de treball i recolzament d’un tècnic a l’hora de preparar la seva candidatura en un lloc de treball.

Aquesta setmana Malgrat de Mar a presentat el seu propi Club de la feina, que ha començat a funcionar enguany. El club malgratenc, però sols atén un únic dia, els dimarts de 10 a 2 del migdia. A Malgrat un tècnic ocupacional ajuda als usuaris a buscar les millors alternatives. Ho ha explicat la regidora d’inserció laboral de l’Ajuntament de Malgrat, Teresa Carbó
-*A l’igual que a PLF disposen d’internet, i de diaris especialitzats, i poden realitzar les trucades des del mateix centre del club, situat al carrer de Ramon Turró. A PLF el club es troba al PIJ, al carrer Francesc Macià 1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics