URGENT

El club de la feina de PLF arriba al seu primer any i mig en funcionament amb un balanç molt positiu.Malgrat l’obre aquesta setmana

Compartiu aquesta història

El Club, és un servei d’autoconsulta i informació laboral i formativa, adreçat a persones que es troben en recerca de feina per desocupació o bé que volen millorar la situació laboral. L’objectiu d’aquest Club és que els usuaris trobin el màxim de recursos i informació sobre oferta formativa. Ofertes de treball i recolzament d’un tècnic a l’hora de preparar la seva candidatura en un lloc de treball.

Aquesta setmana Malgrat de Mar a presentat el seu propi Club de la feina, que ha començat a funcionar enguany. El club malgratenc, però sols atén un únic dia, els dimarts de 10 a 2 del migdia. A Malgrat un tècnic ocupacional ajuda als usuaris a buscar les millors alternatives. Ho ha explicat la regidora d’inserció laboral de l’Ajuntament de Malgrat, Teresa Carbó
-*A l’igual que a PLF disposen d’internet, i de diaris especialitzats, i poden realitzar les trucades des del mateix centre del club, situat al carrer de Ramon Turró. A PLF el club es troba al PIJ, al carrer Francesc Macià 1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics