URGENT

La Comissió d’investigació sobre les possibles irregularitats en la comptabilitat de l’Ajuntament de Pineda, presenta el seu informe

Compartiu aquesta història

Cada grup polític explicarà les seves conclusions a nivell intern, abans de fer-ho públic.
El Ple pinedenc va aprovar per unanimitat la creació de la comissió d’investigació política” per investigar els fets que exposa l’informe de la interventora municipal, que denunciava irregulartats. Aquesta comissió ha recollit durant els darrers dies la informació sobre els fets exposats per la interventora municipal i s’han revisat els expedients sobre cobraments de taxes i impostos des del gener del 2003.
La comissió haurà d’emetre l’informe públic, que s’haurà de tractar en un ple durant el mes d’abril.

Per la seva banda la Sindicatura de Comptes de la Generalitat ha desestimat obrir cap procés d’investigació per un presumpte cas d’irregularitats en els comptes municipals de l’Ajuntament de Pineda. La Sindicatura entén, segons Ràdio Pineda, que els fets exposats correspon a un conflicte laboral intern entre dues funcionàries del consistori pinedenc, la tresorera i la interventora municipals, que aquest organisme no vol entrar a valorar. La Sindicatura proposa que sigui l’Ajuntament de Pineda qui solucioni aquest afer intern.

Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics