URGENT

Agenda cap de setmana i Setmana Santa a PLF

Compartiu aquesta història

Repassem breument els principals actes culturals pels propers dies.
Demà dissabte a les 7 de la tarda concert al teatre a càrrec del conjunt La Bona sort. Aquesta formació la composen persones amb dificultats especials i és una bona ocasió de veure dalt de l’ascenari a La bona Sort, demà a les 7 al teatre.

Aquests diumenge arriba l’obra de teatre les dones sàvies. L’obra que es representa dins la mostra de teatre amateur de PLF es representarà diumenge a les 6 de la tarda al teatre municipal, al preu de 5€.

La propera setmana arriba la festa major petita o festa de Pasqua de PLF .Dimecres s’obrirà la festa d’enguany, amb una discoteca mòbil al teatre a les 11 del vespre. Ja divendres a 2/4 de 10 del vespre al teatre municipal hi haurà l’espectacle “l’Alfombra màgica”, amb danses orientals d’arreu del món a càrrec de Yasmine.Dissabte a les 12 del migdia hi haurà un taller de titelles al fòrum palatiolo, i l’orquestra Maravella s’encarregarà de l’audició de sardanes a les 5 de la tarda a la plaça del fòrum palatiolo, del concert a les 7 de la tarda al teatre i del ball de nit a partir de 2/4 de 12 de la nit al teatre municipal.La festa de pasqua es tancarà el diumenge amb la projecció de cinema infantil amb la pel·lícula de dibuixos animats “Ant Bully”, a les 6 de la tarda, al teatre de nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics