URGENT

El candidat del PP a Malgrat de Mar, Miguel Muñoz dimiteix a un mes de l’inici de la campanya electoral.

Compartiu aquesta història

La dimissió de Muñoz, confirma els rumors que fa temps indicaven la mal estar intern dels populars a Malgrat de Mar.
De fet , fa uns dies aquesta emissora ja informa de les desavinenses entre el cap de llista i una altra branca dins la secció local.
Semblava que en una reunió a BCN havia quedat solventada la crisi, però finalment Muñoz ha dimitit, i ja no serà el cap de llista popular a Malgrat en substitució de Joan Carles Tagua, actual líder popular al consistori, i partidari de Muñoz.
El diari El Punt assegura que Muñoz ha dimitit per desavinences amb la direcció local del partit, que li volien imposar alguns noms a la llista electoral. Segons Muñoz el president de la secció local a Malgrat, Ramon Martínez, volia imposar a la seva filla, i actual regidora de joventut de Malgrat, Montserrat Martínez, com a número 2 de la seva candidatura, cosa que va motivar la primera crisi, on les tibantors tot i la mediació d’alts càrrecs del partit han dut a la dimissió de Muñoz.

Ara a un mes per l’inici de la campanya electoral, el PP haurà de presentar un nou candidat a l’alcaldia de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics