El candidat del PP a Malgrat de Mar, Miguel Muñoz dimiteix a un mes de l’inici de la campanya electoral.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La dimissió de Muñoz, confirma els rumors que fa temps indicaven la mal estar intern dels populars a Malgrat de Mar.
De fet , fa uns dies aquesta emissora ja informa de les desavinenses entre el cap de llista i una altra branca dins la secció local.
Semblava que en una reunió a BCN havia quedat solventada la crisi, però finalment Muñoz ha dimitit, i ja no serà el cap de llista popular a Malgrat en substitució de Joan Carles Tagua, actual líder popular al consistori, i partidari de Muñoz.
El diari El Punt assegura que Muñoz ha dimitit per desavinences amb la direcció local del partit, que li volien imposar alguns noms a la llista electoral. Segons Muñoz el president de la secció local a Malgrat, Ramon Martínez, volia imposar a la seva filla, i actual regidora de joventut de Malgrat, Montserrat Martínez, com a número 2 de la seva candidatura, cosa que va motivar la primera crisi, on les tibantors tot i la mediació d’alts càrrecs del partit han dut a la dimissió de Muñoz.

Ara a un mes per l’inici de la campanya electoral, el PP haurà de presentar un nou candidat a l’alcaldia de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics