URGENT

El Castell de PLF ha passat la primera fase i ja és una de les 100 meravelles de Catalunya

Compartiu aquesta història

Abans de setmana Santa es tancava la primera fase de la iniciativa que busca les 7 meravelles de Catalunya. En aquesta primera fase hi havien de ser triades les 100 propostes més interessants, i entre elles es troba el Castell de PLF.
El nostre castell no és l’únic representant del Maresme, ja que també hi ha la zona romana de Torre Llauder de Mataró.

Ara el concurs que ha de triar les set meravelles de Catalunya, inicia l’última fase, en la que cada setmana i per vot popular, es triarà les 7 meravelles. Cada setmana es farà la tria d’una meravella d’entre les candidates d’una part de Catalunya.
Així del 30 d’abril al 6 de maig s’elegirà la meravella de Barcelona , que sortirà de les propostes corresponents a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Això implica que el castell de PLF haurà de competir amb tots els monuments de la capital catalana, com ara la casa Milà o la Sagrada família de Gaudí, el Gran Teatre del Liceu, Hospital de Sant Pau o Palau de la Música Catalana.
La iniciativa sorgeix a partir de la capital catalana de la cultura per tal de promocionar diferents indrets de Catalunya per estimular la seva visita i coneixement.

Els vots a partir d’ara es faran a Catalunya Ràdio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics