URGENT

A les properes eleccions municipals a PLF hi podran votar 1000 persones més que fa 4 anys.

Compartiu aquesta història
El cens electoral del nostre municipi recull el dret a vot de 5938 persones pels propers comicis electorals del 27 de maig d’enguany. Això representa que poden votar 1000 persones més que ara fa quatre anys, a les eleccions del 2003, quan podien votar 4947 persones.

Aquests augment del cens electoral representa una pujada del 20% respecte les passades eleccions.

De les prop de 6000 persones que podran utilitzar el seu dret a vot en els propers comicis, 35 són persones de nacionalitat estrangera, però inclosa dins la unió europea, que poden utilitzar el seu dret a les municipals, a l’igual que les 39 persones censades a PLF però que actualment viuen a l’estranger.

El cens electoral està disponible al consistori palafollenc fins el proper dia 16 d’abril per tal que tothom pugui verificar les seves dades per tal de poder votar en les properes eleccions municipals del proper mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics