L’ajuntament de Malgrat demanarà avui a les administracions que defineixin el futur del Delta de la Tordera.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre en la sessió plenària de Malgrat, el ple demanarà a la resta d’administracions que tenen competències sobre el Delta de la Tordera que els exposin i es defineixin les futures actuacions previstes al tram baix del riu.

Aquest és un dels 10 punts a l’ordre del dia de la sessió plenària que ha de començar a les 9 del vespre a la sala de plens municipal.
En els últims mesos ha tornat a posar-se sobre la taula el debat sobre el manteniment i les polít5iques ambientals al tram final del riu, un any després de l’anunci fet pels ajuntaments de Tordera, Blanes Malgrat i PLF de la intenció de crear un consorci de conservació i preservació de la baixa Tordera, un projecte que no va arribar a consolidar-se.

El ple d’aquests vespre de Malgrat també s’aprovarà el projecte d’intervenció al barri del castell. Un projecte que es presentarà per 4a vegada al govern català per tal d’accedir a les ajudes governamentals, per a la millora de barris.

També aquests vespre es nomenaran els membres del consell escolar del Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics