Un any després de les promeses del govern català de treballar pel manteniment del Castell de PLF, encara no s’ha fet res.

Just ara fa un any, la llavors consellera de cultura de la Generalitat Caterina Mieres va visitar la nostra població hores abans d’inaugurar la Fira del Ram de Tordera.

Mieres va visitar el consistori palafollenc i les obres de la biblioteca municipal. La visita va acabar al castell de PLF. Justament en aquell indret i via telefònica, aquesta emissora l’entrevistava en directe, i li preguntava sobre les polítiques aplicables a la fortalesa palafollenca. La llavors consellera Mieres deia això.

Passades unes poques setmanes després d’aquestes declaracions la consellera era destituïda i Ferran Mascarell va ocupar la seva conselleria fins al final de la legislatura passada. Des de les passades eleccions el conseller de cultura és Joan Manel Tresserres. Des de llavors no hem sabut res més sobre les possibles millores al castell, justament, un any després de la visita de Mieres la nostra fortalesa ha estat escollida com una de les 100 meravelles de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics