URGENT

A falta de tres dies per acabar la preincripció escolar pel proper curs sols s’han preinscrit la meitat de les places ofertades.

Compartiu aquesta història
Aquests divendres acaba el període de preinscripció pel curs 2007-2008 a les escoles i a l’institut palafollenc. Tot i que les preincripcions són per a qualsevol curs de primària o secundària la realitat és que la majoria són de P3 i de 1 d’ESO.

Aquests matí, segons fonts dels dos centres de primària de PLF, sols 65 nens i nenes s’havien preinscrit pel proper curs, mentre les previsions parlen d’uns 125 alumnes per aquests curs d’infantil per l’any que ve.

Segons dades de l’ajuntament de PLF, l’any 2004 van néixer a PLF 109 nens i nenes, i és per això que s’havia previst 5 aules de P3 entre els dos centres escolars de PLF; 3 aules al Ceip Mas Prats i 2 a les Ferreries. De les 5 aules previstes, amb els alumnes que s’han preinscrit fins ara sols hi ha cobertes 2 classes i mitja, la meitat de les previstes.

Pel que fa als alumnes matriculats a 1r d’ESO a l’institut de PLF, de les 60 places ofertades, aquest matí s’havien cobert una trentena. El proper curs estaven previstes 2 classes de 1r d’ESO, amb 30 alumnes cada una.

Laboratori de l’IES Palafolls

Les preinscripcions, que es van iniciar fa una setmana, acabaran divendres. Per preinscriure cal adreçar-se a la plana web gencat.cat/preinscripció o dirigir-se directament al centre educatiu en el que vulgueu preinscriure a l’alumne pel proper curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics