L’ajuntament de Malgrat ha col·locat panells solars al pavelló d’esports germans Margall.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les plaques que s’han col·locat al sostre del pavelló serviran per captar energia solar, acumular-la i posteriorment, utilitzar-la per escalfar aigua calenta per a les dutxes. Aquesta instal·lació solar tèrmica consisteix en un sistema de captació de la radiació que prové del sol, un sistema d’emmagatzematge de l’energia tèrmica obtinguda i un sistema de distribució de la calor i de consum.

Les plaques instal·lades cobreixen 2.500 metres quadrats i es calcula que donarà servei a unes 48.000 persones, que són les que segons el consistori malgratenc, fan ús del pavelló durant un any. El cost de l’actuació, és de 77.500 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics