URGENT

La televisió digital terrestre de l’Alt Maresme ja és més a prop.

Compartiu aquesta història
Els cinc municipis que fa uns mesos van aprovar la seva adhesió al canal públic de la Televisió Digital Terrestre (TDT) a l’Alt Maresme –Calella, Arenys de Munt, Canet, Santa Susanna i Tordera– ja han aprovat també els estatuts del consorci gestor, que està previst que es constitueixi a principis de maig.L’alcalde de Calella, Josep Basart , un dels principals impulsors del projecte juntament amb Arenys de Munt, ho ha explicat a l’ACN i ha reiterat la intenció de fer un canal ‘modest’ però amb un ‘producte de qualitat’. Basart també preveu que al llarg d’aquest any es pugui redactar el projecte tècnic, però no posa data d’inici de les emissions.


Pineda de Mar, el municipi més important pel que fa a població de la zona, no s’ha afegit al projecte perquè actualment té un govern en minoria. Altres ajuntaments, com és el cas de PLF, prefereixen esperar a veure com evoluciona el canal i comprovar que funciona i és útil per afegir-se al consorci. PLF no va contemplar en el seu dia la participació al consorci per raons econòmiques, tot i que no ha tancat la possibilitat d’incorporar-se a posteriori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics