El PP de Malgrat de Mar, ja té nova candidata a l’alcaldia de la població.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Després d’una forta crisi interna el PP de Malgrat ha fet net i torna a començar la lluita per l’alcaldia. Ana Vega, de 46 anys i militant del PP des de en fa 27, encapçala ara la candidatura, seguida per l’actual regidora de Joventut, Montse Martínez, i per Manuela Sánchez i Rafael Torres.
La polèmica va sorgir fa unes setmanes quan Miguel Muñoz va renunciar a ser el cap de llista popular, després de desavinences amb la directiva local del partit, que segons Muñoz volia imposar a persones dins la llista.
Arrel d’això el president del PP local Ramon Martínez també ha dimitit del seu càrrec i ara és una junta gestora la que s’ha fet càrrec del partit abans no es triï nova executiva local.
Anna Vega, nova candidata del PP a Malgrat explica a aquesta emissora que la crisi s’ha acabat i que compta amb l’actual regidor Joan Carles Tagua per assessorar-la . També assegura que Tagua serà a la llista popular.
-*El PP de Malgrat, té dos regidors a l’ajuntament de Malgrat, i és un partit de govern amb coalició amb CIU i PSC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics