El PP de Malgrat de Mar, ja té nova candidata a l’alcaldia de la població.

Després d’una forta crisi interna el PP de Malgrat ha fet net i torna a començar la lluita per l’alcaldia. Ana Vega, de 46 anys i militant del PP des de en fa 27, encapçala ara la candidatura, seguida per l’actual regidora de Joventut, Montse Martínez, i per Manuela Sánchez i Rafael Torres.
La polèmica va sorgir fa unes setmanes quan Miguel Muñoz va renunciar a ser el cap de llista popular, després de desavinences amb la directiva local del partit, que segons Muñoz volia imposar a persones dins la llista.
Arrel d’això el president del PP local Ramon Martínez també ha dimitit del seu càrrec i ara és una junta gestora la que s’ha fet càrrec del partit abans no es triï nova executiva local.
Anna Vega, nova candidata del PP a Malgrat explica a aquesta emissora que la crisi s’ha acabat i que compta amb l’actual regidor Joan Carles Tagua per assessorar-la . També assegura que Tagua serà a la llista popular.
-*El PP de Malgrat, té dos regidors a l’ajuntament de Malgrat, i és un partit de govern amb coalició amb CIU i PSC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics