La policia local de PLF ha començat a investigar i a denunciar els cotxes en venda a peu de carrer.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Des de fa setmanes han proliferat els vehicles amb un cartell al seu interior que anuncia la seva venda. Tot i aquesta és una pràctica habitual, la massiva presència de cotxes en diferents punts del nostre municipi, com prop dels semàfors, benzineres i zones molt transitades, ha provocat que la policia local hagi començat una campanya de denuncia.

Aquesta venda està prohibida, ja que no paguen el corresponen impost d’activitat i creen una competència deslleial a les empreses legalment establertes.

El sergent de la policia local de PLF, Marc Penya ens explica que ja s’han denunciat a una quinzena de cotxes.

La campanya s’ha iniciat aquesta mateixa setmana i encara continua oberta. Els denunciats, que per ara són 5 persones diferents, s’enfronten a una multa per activitat il·legal, i amb l’obligació de retirar el cotxe voluntàriament o bé hi actuarà la grua municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics