URGENT

La policia local de PLF ha començat a investigar i a denunciar els cotxes en venda a peu de carrer.

Compartiu aquesta història
Des de fa setmanes han proliferat els vehicles amb un cartell al seu interior que anuncia la seva venda. Tot i aquesta és una pràctica habitual, la massiva presència de cotxes en diferents punts del nostre municipi, com prop dels semàfors, benzineres i zones molt transitades, ha provocat que la policia local hagi començat una campanya de denuncia.

Aquesta venda està prohibida, ja que no paguen el corresponen impost d’activitat i creen una competència deslleial a les empreses legalment establertes.

El sergent de la policia local de PLF, Marc Penya ens explica que ja s’han denunciat a una quinzena de cotxes.

La campanya s’ha iniciat aquesta mateixa setmana i encara continua oberta. Els denunciats, que per ara són 5 persones diferents, s’enfronten a una multa per activitat il·legal, i amb l’obligació de retirar el cotxe voluntàriament o bé hi actuarà la grua municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics