URGENT

Les llistes de CIU, ERC i ICV EUA a PLF

Compartiu aquesta història
El butlletí oficial de la província de BCN publica avui totes les candidatures palafollenques pels propers comicis electorals, A banda de les ja presentades, la socialista i la popular, ens fem ressò de les que encara desconeixíem.

CIU presenta una llista renovada en la seva majoria. De fet sols repeteixen els 3 regidors actuals de la federació, en els tres primers llocs; Xavier Dalmau, Joan Gallart i Maria Masaguer, respectivament, i dues persones més. Del total de la llista de 16 persones, 11 són cares noves.

La llista inclou 7 dones i 9 homes. De la llista destaca l’històric Jaume Soms, que ja va ser regidor fa anys, en 8a posició, i el 4t lloc que és per a Carme Ribas, la candidata més jove de CIU per les properes eleccions, amb 24 anys.
Aquests diumenge es farà la presentació al públic de la candidatura en un dinar popular al Palauet de PLF, amb la presència del senador nacionalista, Pere Macias.

Per la seva banda ERC, presenta al veí de St Genís, Xavier Salicrú com a número 2, i a Francesc Alemany que, igual que les passades eleccions, serà el número 3 dels republicans palafollencs. Salicrú, va ser el número 11 en els passats comicis. La llista, de 13 candidats i 1 suplent, presenta a 6 dones i 8 homes i es comptabilitzen 9 cares noves respecta la llista presentada per Esquerra en les passades eleccions del 2003.

La llista presenta en els 5 primers llocs, a banda dels ja esmentats, a Susanna Pla en 4 lloc i a Iris Parrilla en 5a posició. La persona més jove de la llista, de 23 anys, és Joan Dalmau, qui ocupa l’última posició dels titulars.

Esquerra ha confirmat a aquesta emissora que la presentació pública de la seva llista es farà el proper divendres 4 de maig.

ICV EUA, que es presenta per primera vegada al nostre municipi, ha presentat una llista de 16 persones, 13 titulars i 3 suplents. La llista, encapçalada per Juan Andrés Osorio, presenta a 7 dones i a 9 homes, però en els llocs de titular, ICVEUA presenta de forma intercalada a un home i a una dona, cosa que sols fa també elPSC.

Osorio, que en les últimes eleccions es presentava com independent a l’11a posició de la llista dels socialistes, es fa acompanyar per altres exmembres socialistes a la seva llista. Així destaquen de la candidatura el número 5, el director del Ceip Les Ferreries, Marià Mañé i també l’exregidora socialista Pilar Albertos, en 6a posició.
El número 2 dels ecosocialistes serà Maria Rosa Dalmau, i el 3 Jordi Cibeira.
A les llistes d’ICVEUA hi trobem el candidat més jove de totes les llistes electorals d’enguany. Es tracta de Gerard Boix, un estudiant de 18 anys, l’edat mínima per presentar-se a les eleccions.

Encara no coneixem la data de presentació pública de la llista ecosocialista al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics