URGENT

Avui falta un mes just per les eleccions municipals.

Compartiu aquesta història
A falta d’aquests 30 dies pels comicis fem un repàs als candidats a l’alcaldia de les diferents poblacions de la nostra zona.
A PLF es presenten 5 candidatures; Valentí Agustí, pel PSC; Xavier Dalmau, per CiU, Oscar Bermán, pel PP, Jordi Pedemonte per ERC i Juan Andrés per IC-EUiA-EPM.
A Malgrat es presenten 6 candidatures. Conxita Campoy pel PSC; Neus Serra per CiU; Ana Vega, pel PP; Teresa Verdaguer per ERC; Josep Maria Lasheras per IC-EUiA-EPM, i Victor González, de la Platforma per Catalunya.
A Tordera es presenten 5 candidatures: Joan Carles Garcia, per CiU; Josep Romaguera, pel PSC; Bernat Costas, per ERC; Xavier Martín, pel PP; i Josep Alsina pel Moviment Alternatiu per Tordera.
I a Blanes es presenten 8 candidatures. El PSC presenta a Josep Marigó, CIU a Josep Trias, ERC a Joan Puig, el PP a Celestino Lillo i IC EUA a Joan Salmeron. A Blanes també es presenten Ciutadans partit de la ciutadania amb Sònia Perez, el Partit Democràtic de Blanes amb Anselm Ramos i l’Agrupació del Partit Obrer de Blanes amb José Manzano com a candidat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics