URGENT

El Forroll està en plena transformació.

Compartiu aquesta història
2 anys després de la posada en marxa del Casal de l’avi i de l’emissora de Ràdio Palafolls, el Forroll, una antiga fàbrica metal·lúrgica del barri de St. Lluís comprada per l’ajuntament com a equipament està sent ampliat amb serveis.

El Forroll o el PCAM, com també se’l coneix, s’inaugurarà demà la sala de ball, que s’ha preparat al baixos de l’equipament. De fet es tracta d’una sala polivalent, amb calefacció i parquet, en la que el casal de l’avi de St. Lluís realitzarà les seves festes setmanals. Demà dissabte es farà la primera d’aquestes festes, com a inauguració. El president de l’associació d’avis de St. Lluís Ricardo Bernabeu, explica a aquesta emissora els actes de demà.

Però si hi ha alguna cosa que ha alegrat al president de l’entitat és l’inici dels treballs que han de permetre ampliar el casal de l’avi.

A la zona on fins ara hi havia la pista exterior es cobrirà amb una marquesina metàl·lica tancada. D’aquesta manera es veurà ampliat l’espai destinat a l’entitat d’avis del barri. Bernabeu es mostra molt content per l’inici ahir a la tarda de les obres.

Des de fa dies es treballa per fer una aula polivalent, del que abans era el menjador dels treballadors de l’empresa Forroll.

Des de fa mesos a la primera planta s’hi porten a terme diferents cursos promoguts per l’àrea de noves tecnologies de l’ajuntament de PLF, com ara les càpsules de coneixement, o d’altres promoguts des de l’escola d’adults, com el de llenguatge de sords muts o el d’iniciació a la ràdio.

També els exteriors del Forroll patiran canvis en breu. De fet ja la brigada municipal ja ha començat les obres que en breu rebaixaran el terreny de la part del darrera de la fabrica. Es pretén obrir el patí interior de la fabrica i salvar el desnivell entre el patí i el parc de gespa. Es rebaixarà la pujada actual, repartint l’arena i es farà una escala amb travesses per facilitar l’accés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics