URGENT

El nou cap de PLF ja té una ubicació definitiva.

Compartiu aquesta història
Després d’una visita la passada setmana dels tècnics del servei català de salut, l’alcalde de PLF va anunciar en l’última sessió plenària que el nou ambulatori ja té una ubicació consensuada. Segons Agustí el nou cap es farà prop d’on s’ha de fer el nou institut, a la zona de Can Xaubet.
Agustí ho anunciava d’aquesta manera

Fa una mesos RP informava que Sanitat estava buscant una solució al poc espai de l’ambulatori palafollenc. Entre les primeres opcions hi havia rehabilitar l’existent i ampliar-lo amb l’espai que deixarà lliure Aspronis, amb el seu trasllat a un altre punt del poble. Aquesta opció va ser rebutjada, ja que el nou CAP és una prioritat, i el trasllat d’Aspronis encara no es durà a terme.

L’actual ambulatori de PLF, que s’ha quedat petit. FOTO palafolls.cat

És per això que l’ajuntament de PLF va presentar una sèrie d’opcions al Servei Català de la Salut, que sembla que ja ha definit les seves prioritats.

PLF també aspira a tenir un hospital lleuger, una mena d’hospital convencional però sense hospitalització. El govern busca una ubicació per un centre d’aquestes característiques entre els centres hospitalaris de Calella i Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics