URGENT

Aquesta setmana sabrem si el Castell de PLF és escollit com a una meravella de Catalunya

Compartiu aquesta història
Des d’aquest dilluns i fins diumenge a les dotze de la nit l’organització Capital de la Cultura Catalana i Catalunya Ràdio han obert el termini de votació per a l’elecció popular de la quarta meravella del patrimoni cultural material de Catalunya, que correspondrà a les comarques de Barcelona.
Aquesta 4a meravella haurà de sortir d’alguna de les vint-i-set propostes de les comarques de Barcelona, entre les quals hi ha el nostre castell i la vil·la romana de Torre Llauder a Mataró, com a únics representants de la comarca del Maresme.


El castell haurà de competir amb monuments tan reconeguts com l’Església de la Colònia Güell, el Pont del Diable de Martorell, la Casa Batlló, la Casa Milà, el Gran Teatre del Liceu, l’Hospital de Sant Pau, Palau de la Música Catalana, Parc Güell, la Sagrada Família o Santa Maria del Mar entre d’altres.
L’elecció de les 7 meravelles de Catalunya pretén divulgar el patrimoni català d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i, alhora, motivar el coneixement i la visita als llocs seleccionats.

Fins ara ja han estat elegides com a meravelles el conjunt monumental del Turó de la Seu Vella de Lleida i el conjunt arqueològic de Tàrraco, i la setmana passada es va triar la meravella corresponent al Pirineu, el resultat de la qual encara no s’ha donat a conèixer.Per a participar en l’elecció de les 7 meravelles de Catalunya cal enviar un SMS al número 7217 escrivint CCC, deixar un espai en blanc, i després indicar el nom de la proposta de meravella votada (cost del missatge 1,20 € + iva).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics