URGENT

Entre el viatge a Stegna i el de Poppi, sols queden 3 places disponibles.

Compartiu aquesta història
Gran èxit de convocatòria el que han tingut els viatges organitzats per la comissió d’agermanament de PLF. En poc més d’una setmana i mitja s’han quasi esgotat les places disponibles en els dos viatges que preparen per aquests estiu.

Així aquests matí sols quedaven 3 places disponibles, pel viatge a Itàlia, mentre que el viatge a Polònia està tancat en nombre de places titulars. Això vol dir que encara s’està a temps d’apuntar-se com a reserva, per si alguna de les places titulars es donés de baixa.

El viatge a Stegna, a Polonia, està previst del 30 de juliol i fins el 5 d’agost, amb visita a la capital polonesa de Varsòvia, mentre que el viatge a Poppi, a Itàlia, està previst per finals del mes d’agost, del 23 al 29 d’aquests mes, i inclou visita a Roma.

Els dos viatges són amb avió, i tenen un cost similar. El de Polonia costa 270 € mentre que el d’Italia costarà entre 200 i 230 €, depenent del cost del viatge en avió.

Amb aquests viatges la comissió d’agermanament del nostre municipi consolida els viatges d’intercanvi que dur a terme des de fa anys amb poblacions agermanades o amb les que hi ha un vincle de col.laboració.

També són exitosos els viatges a Algar, a la província de Cadis, i molt especialment el que s’organitza durant l’hivern a la població francesa d’Ax les Thermes. Aquests últim viatge dura un cap de setmana i inclou la possibilitat d’esquiar els dos dies, l’allotjament i el viatge per uns 70 €. En l’últim viatge a França, hi van participar 80 persones, que de fet va ser una xifra baixa per la falta de neu al Pirineu aquests hivern passat.

Qui es vulgui apuntar algun dels viatges pot fer-ho al PIJ, al carrer Francesc Macià n1, 1r pis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics