URGENT

La campanya electoral a Internet

Compartiu aquesta història

El candidat socialista a l’alcaldia de PLF, Valentí Agustí ha estrenat un bloc a internet. Agustí, és el primer dels candidats palafollencs que estrena aquesta modalitat d’informació a la xarxa, molt estesa en d’altres municipi com ara Malgrat o Blanes. El bloc d’Agustí, que va començar a funcionar la passada setmana, s’anirà actualitzant amb les propostes dels socialistes incloses en el seu programa electoral, així els dos primers post o comunicats serveixen per a que Agustí repassi la seva llista electoral i també per a que enumeri el full de ruta socialista per a la propera legislatura. Agustí explica que la voluntat del bloc és introduir la campanya electoral a la xarxa i a més pretén que es constitueixi com a una eina de interacció amb la població, que podrà preguntar i fer els comentaris que desitgi al candidat.
En l’últim missatge publicat, en data de divendres, l’alcaldable socialista detalla les obres que s’estan fent a PLF en aquests mes de maig, exposa els projectes que tenen els terrenys i el finançament ja previst i parla dels treballs transversals de la propera legislatura. La lluita per l’alcaldia de PLF també es farà a través d’internet, on hi ha iniciatives curioses com la d’ERC de Tordera que cada setmana penja al bloc del candidat, un vídeo on va desgranant les seves propostes per Tordera. El vídeo on parlava d’urbanisme, penjat el 15 d’abril l’han vist ja més de 175 persones. Pel que fa a les webs dels partits de PLF, la tònica és la mateixa que fa uns mesos. La plana del PSC de PLF, s’actualitza des de BCN, amb notícies que genera el partit, però per exemple no parla de la llista electoral dels socialistes palafollencs, tot i que segons ha sabut aquesta emissora, el web del PSC local s’actualitzarà en breu des de PLF i inclourà informació local. CIU de PLF, té els noms dels seus candidats penjats, però l’última de les notícies penjada és de mitjans del mes d’abril.
El PP, tot i publicitar la seva web en les pancartes penjades pel municipi, manté l’última actualització de fa un any i mig, tot i que fonts populars han confirmat que estan treballant per actualitzar-la en els propers dies.
La web d’Esquerra de PLF continua sense incloure cap noticia sobre les activitats de la secció a PLF, però s’hi pot trobar alguna informació sobre l’organització dels republicans palafollencs.
I de moment no existeix cap web del grup municipal d’ICV EUA de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics