URGENT

L’alcaldable de CIU a Sils, Francesc Anoro Zuferri, viu a Palafolls.

Compartiu aquesta història
Anoro, que encapçala per primera vegada la llista de la federació en aquests municipi de la Selva té la seva parella sentimental al nostre municipi.
Anoro, que actualment és regidor de Medi ambient de Sils, puntualitza, però que tampoc es tracta de viure a Palafolls, sinó que és més ben dit que hi dorm de tant en tant. Ell mateix explica com ha arribat al nostre municipi.

Anoro, conegut a Sils com a Xicu, fa anys que és a l’ajuntament de la població on ha ocupat diferents carteres dins el consistori com ara la de cultura, serveis socials o gent gran. Ell ha estat un dels precursors de tot un emblema, i potser de les coses més conegudes d’aquesta població interior de la Selva; les cuineres de Sils. Precisament d’aquests 20 anys a l’ajuntament destaca la feina feta amb les cuineres.

Anoro substitueix a l’històric alcalde de la població Joaquim Rovira que és alcalde de Sils des de la restauració de la democràcia, per CIU.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics