URGENT

Ràdio Palafolls tanca amb els partits el seguiment que farà l’emissora de la campanya electoral.

Compartiu aquesta història
Després d’una reunió ahir al vespre, entre les 5 formacions que es presenten a les eleccions municipals i l’emissora municipal, es va decidir en part el tractament que farà aquesta emissora de les eleccions municipals del proper 27 de maig.

A partir de l’inici de la campanya aquesta emissora us oferirà amplia informació sobre els candidats, els partits i evidentment dels programes electorals de cada formació. Així durant la primera setmana de campanya es realitzarà una entrevista personal a cada candidat per conèixer més el seu vessant personal. La segona setmana es realitzarà, també a cada candidat una entrevista política, per conèixer més les opinions dels candidats sobre diferents aspectes polítics de la població.

El seguiment a la ràdio de les eleccions també inclourà 2 debats electorals. El primer el proper 17 de maig a les 9 del vespre entre 1 membre de cada candidatura. Aquests membre haurà de ser d’entre els 5 primers de la candidatura, a excepció del cap de llista, i es farà en directe des dels estudis de l’emissora.

Debat a Ràdio Palafolls, el passat mes de setembre.

El segon debat, que es farà el dijous 24 de maig, serà entre els caps de llista de les 5 formacions a partir de les 10 del vespre. Falta saber si el debat es farà des del teatre municipal de PLF, amb la presència de públic o es farà des dels estudis de la ràdio.

També el dia de les eleccions aquesta emissora ha previst un desplegament tècnic i humà sense precedents a la ràdio municipal, per cubrir tota la jornada minut a minut, amb informatius i un programa especial de seguiment dels resultats a partir de ¾ de 8 del vespre, en directe des del col.legi les Ferreries de PLF, amb la presència dels 5 candiats, amb connexions des dels col.legis electorals, enquesta pròpia, i seguiment taula per taula, vot a vot, dels resultats dels comicis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics