Ràdio Palafolls tanca amb els partits el seguiment que farà l’emissora de la campanya electoral.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Després d’una reunió ahir al vespre, entre les 5 formacions que es presenten a les eleccions municipals i l’emissora municipal, es va decidir en part el tractament que farà aquesta emissora de les eleccions municipals del proper 27 de maig.

A partir de l’inici de la campanya aquesta emissora us oferirà amplia informació sobre els candidats, els partits i evidentment dels programes electorals de cada formació. Així durant la primera setmana de campanya es realitzarà una entrevista personal a cada candidat per conèixer més el seu vessant personal. La segona setmana es realitzarà, també a cada candidat una entrevista política, per conèixer més les opinions dels candidats sobre diferents aspectes polítics de la població.

El seguiment a la ràdio de les eleccions també inclourà 2 debats electorals. El primer el proper 17 de maig a les 9 del vespre entre 1 membre de cada candidatura. Aquests membre haurà de ser d’entre els 5 primers de la candidatura, a excepció del cap de llista, i es farà en directe des dels estudis de l’emissora.

Debat a Ràdio Palafolls, el passat mes de setembre.

El segon debat, que es farà el dijous 24 de maig, serà entre els caps de llista de les 5 formacions a partir de les 10 del vespre. Falta saber si el debat es farà des del teatre municipal de PLF, amb la presència de públic o es farà des dels estudis de la ràdio.

També el dia de les eleccions aquesta emissora ha previst un desplegament tècnic i humà sense precedents a la ràdio municipal, per cubrir tota la jornada minut a minut, amb informatius i un programa especial de seguiment dels resultats a partir de ¾ de 8 del vespre, en directe des del col.legi les Ferreries de PLF, amb la presència dels 5 candiats, amb connexions des dels col.legis electorals, enquesta pròpia, i seguiment taula per taula, vot a vot, dels resultats dels comicis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics