URGENT

El proper dijous l’ajuntament de Malgrat celebra l’últim dels plens d’aquesta legislatura.

Compartiu aquesta història

La sessió, que començarà a les 9 del vespre a la sala de plens del consistori malgratenc, té un ordre del dia de 15 punts.

El consistori farà la proposta de rehabilitació de la torre de la vídua de Can Sala, coneguda també com la torre del Bombai. Després que el passat mes de gener l’alcaldessa de la població anuncies la compra per part del consistori d’aquests immoble modernista del carrer del mar.
La compra es va veure envoltada de polèmica mesos abans per la constitució d’una plataforma ciutadana que demanava l’actuació urgent del consistori, plataforma que l’alcaldessa de Malgrat sempre ha considerat instrumentalitzada políticament.

Demà també es preveu que s’aprovi el projecte de la nova prefectura de la policia de Malgrat. Aquesta prefectura es situarà al costat de la N2, i té un cost aproximat de 4 milion d’€. De moment, no hi ha data per començar les obres de la nova caserna, ja que depén de tot el procés que demà s’iniciarà amb l’aprovació inicial del projecte.

El ple aprovarà demà el reglament que ha de regir la llar d’infants municipal de Malgrat, que es troba en procés de construcció , i que s’espera que es posi en marxa el proper mes de setembre, tot i els problemes que ha patit l’obra, que a principis de març es va haver d’enderrocar per problemes amb el formigó. Aquesta serà la primera llar d’infants pública del municipi amb capacitat per a 102 places.

També es parlarà de la construcció de 46 habitatges de protecció oficial que té pensat construir l’ajuntament de Malgrat, a la zona del carrer Roger de flor cantonada Isaac Albèniz.

El ple de demà es completa amb l’aprovació del pla local de joventut, de les comptes municipals de l’exercici del 2006, i dels preus de l’escola de música Ca l’Arnau de Malgrat.

La sessió serà l’última de la legislatura, es farà demà dijous a les 9 del vespre. 3 hores abans que comenci la campanya electoral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics