El proper 27 de maig prop de 6000 palafollencs estem cridats a les urnes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’aquí poc més de 15 dies es celebraran les eleccions municipals per triar la composició del consistori palafollenc de cara als propers 4 anys.
La propera serà la 8a legislatura després de la restauració de la democràcia i la segona que comptarà amb 13 regidors municipals.

Per poder triar els representants a l’administració local el proper diumenge 27 de maig els col·legis obriran de 9 del matí a 8 del vespre.
A PLF enguany hi ha 3 col·legis electorals; a les antigues escoles de St. Genís, a la fabrica Forroll de St. Lluís i al col·legi les Ferreries de PLF.
En total hi ha 5978 palafollencs cridats a les urnes el proper 27 de maig. Aquest nombre suposa un augment de prop de 1000 persones respecte a les últimes eleccions del 2003.

D’aquests quasi 6000 electors, la majoria ho haurà de fer al col·legi Les Ferreries de PLF, on hi ha 6 taules electorals amb 3825 persones assignades.

1429 ho hauran de fer a l’antiga Fàbrica el Forroll del barri de St. Lluís on hi haurà dues taules electorals.

L’última mesa estarà a St. Genís de PLF, a les antigues escoles, on ara hi ha la seu de l’associació de veïns. En aquesta taula de St. Genís estan cridats a votar 724 electors.

Actualment l’ajuntament de PLF, després de les eleccions del 2003 està composat per 7 regidors socialistes, 3 de CIU, 2 del PP i 1 regidor d’ERC.

Les persones que no seran al seu municipi el dia de les eleccions poden votar a través del correu.
El vot per correu, en qualsevol procés electoral , s’ha de tramitar a través de les oficines de correu.
Per poder exercir el vot per correu, els ciutadans s’han de dirigir a qualsevol oficina de correus amb el DNI i omplir la sol·licitud. El vot per correu ja es pot tramitar aquests dies adreçant-vos a qualsevol oficina de correus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics