URGENT

Un Palafollenc de 9 anys, Pedro Hiltbrand, va guanyar ahir la carrera de Karts en presència de Fernando Alonso.

Compartiu aquesta història
Ahir es va celebrar una cursa de Karts a Lliçà de Vall, prop del circuit de Catalunya, amb la presència del campió de Formula 1, l’asturià Fernando Alonso. La cursa la va guanyar Pedro Hiltbrand, un palafollenc de sols 9 anys, que a la seva curta edat ja és campió de Catalunya aleví . Precisament Alonso va ser qui onejava la bandera de quadres a l’arribada de la cursa.

Abans de la cursa deu joves promeses dels Karts, van esmorzar amb el campió de Formula 1, que també va començar , com ells, amb els Karts.
Alonso els va aconsellar, que el primer que han de fer és passar-s’ho bé a la pista i que no tinguin mai presa per donar el salt dels Karts a la Formula1.

Alonso entregant els trofeus ahir. FOTO: Sport
Després d’esmorzar el mateix Alonso va fer quatre voltes al traçat del circuit, en el que ja havia estat de petit, i va assegurar que els Karts encara li agraden . Després de la carrera dels petits, que va seguir amb molt interés, va ser l’encarregat de donar els trofeus als guanyadors, entre ells el campió palafollenc Pedro Hiltbrand, que potser algun dia serà el primer pilot de la Formula 1 del nostre municipi.
Com a premi, el palafollenc serà al box de l’equip Vodafone McLaren aquests cap de setmana al Circuit de Catalunya, al gran premi de Catalunya de Formula 1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics