URGENT

La fiscalia demana 12 anys de presó per a dos porters d’una discoteca de Malgrat de Mar acusats de matar un home en una baralla

Compartiu aquesta història
La fiscalia i l’acusació particular, consideren provat que els dos acusats estaven en una discoteca de Malgrat de Mar, com a clients, la matinada del 14 de gener del 2001, quan van anar cap a un grup de magrebins, que estaven ficats en una baralla amb més persones, i li van donar un cop a la víctima al cap.
Tot i que un amic de la víctima el va treure del local, l’home estava mig estabornit i va quedar estirat en un banc, moment que els processats, segons les acusacions, van aprofitar per continuar agredint-lo, amb cops de puny al cap, i ‘un objecte que no ha estat identificat’, i li van provocar un traumatisme craneoencefàlic. Nou dies després la víctima va morir a l’hospital.
Per tot això la fiscalia demana 12 anys per a cada acusat per un delicte d’homicidi i una indemnització de 180.000 euros pels familiars del mort, i l’acusació particular 20 anys per un delicte d’assassinat amb l’agreujant de motius racistes, 200.000 euros per la família.
En el judici que ha començat aquest dilluns al Tribunal del Jurat de l’Audiència de Barcelona, els processats han negat els fets, i han explicat que van tenir un incident previ amb un grup de magrebins en la porta de la discoteca on treballen i que està a pocs metres d’on van anar com a clients, i que després els van trobar en aquesta altra discoteca.

A la segona discoteca hi va haver uns alderulls dins el local, que van continuar fora del recinte.
En la seva declaració, els processats han explicat que en cap moment van agredir cap persona, ni dins ni fora de la discoteca, i que estan acusats perquè un dels joves que acompanyava la víctima, amb qui van tenir l’incident a la porta de la discoteca on treballen, els ha assenyalat com a responsables de l’agressió. En aquest sentit, demà declararen en aquest judici diversos testimonis, companys de la víctima, que acusen als processats de la pallissa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics