URGENT

El socialista Valentí Agustí assegura que CIU li ha proposat pactar després de les eleccions, sempre i quan ell abandoni la política.

Compartiu aquesta història
L’alcaldable socialista, Valentí Agustí, assegura a aquesta emissora que el cap de llista de la federació nacionalista, Xavier Dalmau li va proposar un pacte de govern després de les eleccions municipals. Segons Agustí, Dalmau va condicionar el pacte de govern a la seva marxa.

A més el socialista, avisa sobre el possible ús que farà CIU dels seus vots. A St. Genís, Agustí va pronosticar que, si les matemàtiques ho permeten CIU i PP pactaran per poder fer fora a Agustí de l’alcaldia.

Els socialistes van anunciar en el seu primer acte de campanya que ampliarà el servei de respir, que ofereix atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual o amb demència en moments puntuals a nivell diürn, fins a 8 hores diàries, després de l’èxit de la iniciativa. També van anunciar la creació d’un menjador al casal de l’avi de PLF, per tal de donar servei als usuaris del servei de respir.

També van prometre un centre residencial, per a 40 places, i de pisos de protecció oficial per a la gent gran, per tal que els avis no hagin de marxar del municipi. També en matèria de gent gran, van avançar que ampliaran el casal de l’avi de PLF i el del barri de St Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics