URGENT

Ja s’ha constituït el consorci gestor del nou canal de TDT de l’alt Maresme.

Compartiu aquesta història

Alcaldes i regidors d’Arenys de Munt, Calella, Tordera i Canet de Mar –amb el suport del president del Consell Comarcal, Pere Almera– van esvair els dubtes sobre si el canal es faria o no realitat.

El nou canal de TDT a l’alt Maresme ha tingut un procés difícil i costós.
Aquests serà el segon canal públic de TDT de la comarca, ja que també hi haura un altra que aglutina la zona sud de la comarca, inclosa la capital. El segon canal és més barat i no tindrà la força del primer, perque les poblacions més grans de l’alt Maresme, Malgrat i Pineda han quedat fora del projecte.

A més, la formalització del consorci s’ha fet en plena campanya electoral i sota l’amenaça que algun partit denunciés l’acte per electoralista. D’aquí que la convocatòria s’hagi fet a través del Consell Comarcal i que els signants el considerin un mer formulisme per continuar el procés engegat fa més d’un any. A més, l’objectiu principal és que, un cop creats els nous governs municipals, aquells que n’han quedat fora decideixin afegir-s’hi, com podria ser el cas de PLF, que en seu dia va renunciar a entrar al consorci, sense tancar la porta a una futura incorporació.

Segons es va dir ahir a l’acte de formalització del consorci la filosofia que marcarà el nou canal és ser una televisió de proximitat, compromesa amb el territori i que el cohesioni socialment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics