Aquests dissabte Malgrat organitza una nova fira de primavera pels carrers del centre de la població.

La mostra, que s’ha consolidat en les darreres edicions en nombre de visitants i activitats complementàries, començarà a les 9 h del matí i s’allargarà fins a les 21 h del vespre. Una vuitantena de parades, entre comerciants i firaires, ja han confirmat la seva presència i ompliran els carrers de Mar, Desclapers i de Ramon Turró.

En aquesta edició, l’oferta comercial de la fira es complementa amb tallers d’oficis antics, que es podran veure al carrer de Ramon Turró, així com un taller de la Colla de Geganters de Malgrat de Mar al parc de can Campassol. Aquests taller explicarà als més menuts els secrets del món geganter i graller. Durant el matí, també hi haurà la 4a Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava a la plaça d’Anselm Clavé.

I també aquests cap de setmana, les entitats de Pineda són les protagonistes d’una nova edició de la Fira d’entitats a la Plaça de les Mèlies. Més de 50 entitats de Pineda estaran representades als diferents estants de la Plaça de les Mèlies, on es faran diferents activitats, com ara degustacions culinàries, tirada de bitlles catalanes i de petanca, cursa de Karts a pedals i scalextric, actuacions musicals, demostracions de balls, tallers, entre moltes altres activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics