URGENT

La 5a edició del cicle "Paraules prenyades" finalitza amb Perejaume i Robert Caner,

Compartiu aquesta història

L’últim acte d’aquesta nova edició del cicle “Palafolls paraules prenyades”, que tindrà lloc aquests vespre a les 22.00 hores al MiD de Palafolls, té com a protagonistes el poeta de Sant Pol, Perejaume, i a Robert Caner.

Aquests últim llegirà i comentarà poemes i textos del poeta romàntic alemany Novalis, autor dels “Himnes a la nit”. Així acaba aquesta 5a edició per on han passat autors com Enric Cassassses, Orlando Guillén, o Jabier Muguruza, entre altres.

Perajaume, que resideix a St Pol de Mar. FOTO Vilaweb
Avui s’esperava la visita de Manuel Ribas, però per problemes d’agenda, primer i després per l’entrega d’un guardó, finalment no serà al cicle d’enguany del paraules prenyades.

Demà dissabte hi haurà nova edició del Festival infantil de PLF. Demà serà un taller i espectacle de circ a partir de les 6 de la tarda a la pl. Del Fòrum palatilo.

I diumenge es farà la tercera jornada dels petits concerts de cambra a l’esglèsia romànica de St Genís. A partir de les 6 de la tarda hi haurà un recital d’arpa a càrrec de Meritxell Gama. L’entrada al cicle costa 3€

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics