La 5a edició del cicle "Paraules prenyades" finalitza amb Perejaume i Robert Caner,

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’últim acte d’aquesta nova edició del cicle “Palafolls paraules prenyades”, que tindrà lloc aquests vespre a les 22.00 hores al MiD de Palafolls, té com a protagonistes el poeta de Sant Pol, Perejaume, i a Robert Caner.

Aquests últim llegirà i comentarà poemes i textos del poeta romàntic alemany Novalis, autor dels “Himnes a la nit”. Així acaba aquesta 5a edició per on han passat autors com Enric Cassassses, Orlando Guillén, o Jabier Muguruza, entre altres.

Perajaume, que resideix a St Pol de Mar. FOTO Vilaweb
Avui s’esperava la visita de Manuel Ribas, però per problemes d’agenda, primer i després per l’entrega d’un guardó, finalment no serà al cicle d’enguany del paraules prenyades.

Demà dissabte hi haurà nova edició del Festival infantil de PLF. Demà serà un taller i espectacle de circ a partir de les 6 de la tarda a la pl. Del Fòrum palatilo.

I diumenge es farà la tercera jornada dels petits concerts de cambra a l’esglèsia romànica de St Genís. A partir de les 6 de la tarda hi haurà un recital d’arpa a càrrec de Meritxell Gama. L’entrada al cicle costa 3€

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics