URGENT

El PSC assegura que Inditex pagarà a l’ajuntament prop de 3 milions i mig d’€ per instal.lar-se a casa nostre

Compartiu aquesta història
El nº3 de la llista socialista, i regidor d’hisenda a l’ajuntament de PLF, Josep Ribas va fer públic dissabte que la implantació de l’empresa Inditex a PLF deixarà uns 3 milions i mig d’€, uns 600 milions de pessetes, a les arques municipals. Segons Robas aquests diners són en concepte de permisos i obres, sempre i quan el projecte es mantingui tal i com està pensat. Ribas, assegura que aquests diners donaran sortida a molts projectes al municipi, com per exemple el soterrament de la carretera de Blanes i l’eliminació dels semàfors.

Ribas ho va dir en l’acte central dels socialistes a St Genís, el passat dissabte al vespre. En aquests acte es van repassar els projectes que els socialistes duen a la cartera. Entre els projectes hi ha el soterrament de la carretera, la construcció de pisos de protecció oficial a la zona de la casa gran, rera el Sol Fina, la pista esportiva de la Figuerassa o una piscina coberta amb un centre de salut al que hi ha destinats 7000 m2, i que segons els socialistes ja estan els diners preparats per començar-la en breu.

Valentí Agustí, l’alcaldable del PSC, també va parlar d’altres propostes. La més aplaudida fou la de crear una sucursal bancaria dins el Forroll, on també preveuen obrir una oficina de farmacia. Escoltem a Valentí Agustí.

Diumenge els socialistes van fer acte a Sta Maria, on van oferir una arrossada popular al parc de les Esplanes. En la intervenció dels socialistes es va desgranar els projectes aquests barri. Entre ells la millora del camp de futbol municipal, amb grades i gespa, o la construcció de 60 pisos de protecció oficial. També es va fer una visita als terrenys on la Generalitat ha de construir el nou institut de secundària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics