URGENT

CiU vol donar un impuls al sector comercial i turístic de PLF.

Compartiu aquesta història
Els nacionalistes pretén incentivar el turisme al nostre municipi, un dels pocs del Maresme on el turisme no és encara un sector desenvolupat.
La federació proposa en el seu programa electoral la creació de jornades gastronòmiques per donar a conèixer els restaurants i comerços de PLF.
També vol impulsar el turisme rural i la projecció del nostre municipi a l’exterior.
La federació també vol incentivar el mercat setmanal dels dissabtes, que també volen ampliar en nombre de parades, i per tan de serveis al ciutadà.
CIU vol que des del consistori es puguin impulsar la creació de fires d’artesania o medievals, com les que funcionen des de fa anys en altres municipis, com ara Malgrat de Mar, o Lloret.

A nivell d’empreses la federació vol facilitar a les petites i mitjanes empreses la seva instal·lació al nostre municipi, per acabar de completar els sectors industrials, que segons la federació estan a mitges. El nacionalistes també proposen la creació d’un viver d’empreses per tal que els joves empresaris puguin començar a desenvolupar els seus projectes de treball, i creïn negoci al nostre municipi.
El cap de llista de la federació també s’ha referit a Inditex. Dalmau considera que no s’ha dut amb la suficient transparència i que per tan el seu grup polític no sap quan diners aportaran a PLF, i que per tan tampoc poc saber quines obres es poden realitzar amb aquests diners.
Els convergent demanaran una auditoria, si arriben al poder, per tal de poder saber la salut econòmica del consistori, i critica que no s’hagi fet mai cap auditoria externa en els 24 anys de govern socialista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics