URGENT

CIU de PLF proposa subvencionar els llibres de text a les famílies de PLF.

Compartiu aquesta història

La proposta dels nacionalistes és subvencionar d’entrada el 50% a totes les famílies censades a PLF i que no tinguin deutes amb l’administració local. Segons la federació el govern estudiaria els casos concrets on la subvenció pogués arribar al 100% del cost total dels llibres.

D’entrada, però totes les famílies tindrien aquesta subvenció mínima del 50%.

Escoltem a Xavier Dalmau de CIU.

Els convergents també aposten per l’eliminació de les barreres arquitectòniques arreu del municipi. Dalmau creu que l’únic carrer palafollenc que està correctament pensat per a les persones amb mobilitat reduïda o per a carrets de nadons és el carrer major, mentre que la resta, tenen impediments com ara les voreres o fanals que dificulten la circulació. CIU també proposa adaptar els equipaments públics, per tal d’eliminar les barreres arquitectòniques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics