URGENT

ERC repta a la resta de partits a clarificar el que els ha costat la campanya electoral.

Compartiu aquesta història
En el bloc del candidat d’ERC, Jordi Pedemonte, els republicans demanen a la resta de formacions que es sumin a la seva iniciativa d’especificar les despeses que han tingut durant la campanya electoral i aclarir d’on surten aquests diners.
Segons detalla en el seu bloc, Esquerra s’ha gastat més de 4600 €, on la partida més cara ha estat el programa electoral que han repartit, que ha costat més de 1200 €.
A l’entrevista d’ahir Pedemonte va tancar la porta a un pacte de govern amb el PP de PLF, i si els resultats ho permeten aposta per un govern de concentració amb totes les formacions excepte el PP.

Entre les propostes d’ERC per la propera legislatura està la de treballar amb el Departament de Salut per reduir el temps d’espera per a les visites d’assistència primària o la d’introduir programes a les escoles dirigits per nutricionistes. Pel que fa al civisme Esquerra proposa fomentar-lo amb campanyes divulgatives i dotar a la policia local de mitjans per controlar la contaminació acústica .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics