URGENT

El PSC diu al debat que vol recuperar la cultura de pactes.

Compartiu aquesta història
El cap de llista Valentí Agustí va dir ahir al debat de Ràdio Palafolls, que li agradaria fer una pacte de govern, fins i tot si els socialistes treuen majoria absoluta.

Agustí va recordar que en altres legislatures, tot i tenir aquesta majoria absoluta van arribar a un pacte de govern amb CiU, quan Joan aldrufeu era el cap de llista.

L’única excepció que posa Agustí és amb el PP, de qui va dir que els dos programes són incompatibles i que és difícil arribar a una entesa.

Agustí va explicar ahir alguns dels projectes que té el PSC per aquests 4 anys vinents, si revalida la confiança dels palafollencs i va explicar que una de les puntals del seu programa electoral és la cohesió de PLF i els palafollencs, per poder donar a la població d’una identitat.

Els socialistes, que són al govern des de fa 24 anys, van aconseguir ara fa 4 anys 7 regidors dels 13 que té el consistori palafollenc. En concret van aconseguir 1525 vots, dels 3052 que es van emetre en les eleccions municipals del 2003.

Agustí, que és avui entrevistat després d’aquests informatiu, amb repetició a les 8 del vespre, ha assegurat a aquesta emissora que el cost de la campanya del PSC, és de 6.000€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics