RP farà un ampli seguiment de la jornada electoral aquests diumenge.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Aquesta emissora ha preparat un ampli desplegament per aquests diumenge, per tal de donar cobertura a la jornada electoral.
Durant la jornada es faran diferents informatius i al tram final de la jornada es farà un programa especial per seguir minut a minut els resultats electorals, on es recolliran les diferents impressions de cada cap de llista amb els primers resultats electorals a la mà.

Ja a les 9 del matí, abans de l’inici del programa el despertar de PLF es farà un informatiu per seguir l’obertura dels col.legis electorals del nostre municipi. A la 1 del migdia es farà una edició especial de l’informatiu del migdia per conèixer les primeres dades de participació al nostre municipi als tres col.legis electorals i recollir les impressions dels candidats que ja hagin votat.

A les 5 de la tarda de nou es farà un programa informatiu per repassar dades de participació fins al moment, i seguir les anècdotes de la jornada.

A ¾ de 8 del vespre es farà el programa especial en directe des del col.legi les ferreries de PLF des d’on seguirem els resultats electorals minut a minut, amb la presència del 5 candidats a l’alcaldia de PLF.

A les 8 en punt donarem a conèixer el sondeig que aquesta emissora farà en les diferents meses electorals per poder orientar-nos en els possibles resultats oficials que es donaran a conèixer a partir de les 9 del vespre.

El programa especial des de les ferreries connectarà amb tots els col.legis electorals per seguir minut a minut, vot a vot, els resultats que han de constituir un nou consistori.
Diumenge serà el dia de la informació electoral a RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics