URGENT

RP farà un ampli seguiment de la jornada electoral aquests diumenge.

Compartiu aquesta història
Aquesta emissora ha preparat un ampli desplegament per aquests diumenge, per tal de donar cobertura a la jornada electoral.
Durant la jornada es faran diferents informatius i al tram final de la jornada es farà un programa especial per seguir minut a minut els resultats electorals, on es recolliran les diferents impressions de cada cap de llista amb els primers resultats electorals a la mà.

Ja a les 9 del matí, abans de l’inici del programa el despertar de PLF es farà un informatiu per seguir l’obertura dels col.legis electorals del nostre municipi. A la 1 del migdia es farà una edició especial de l’informatiu del migdia per conèixer les primeres dades de participació al nostre municipi als tres col.legis electorals i recollir les impressions dels candidats que ja hagin votat.

A les 5 de la tarda de nou es farà un programa informatiu per repassar dades de participació fins al moment, i seguir les anècdotes de la jornada.

A ¾ de 8 del vespre es farà el programa especial en directe des del col.legi les ferreries de PLF des d’on seguirem els resultats electorals minut a minut, amb la presència del 5 candidats a l’alcaldia de PLF.

A les 8 en punt donarem a conèixer el sondeig que aquesta emissora farà en les diferents meses electorals per poder orientar-nos en els possibles resultats oficials que es donaran a conèixer a partir de les 9 del vespre.

El programa especial des de les ferreries connectarà amb tots els col.legis electorals per seguir minut a minut, vot a vot, els resultats que han de constituir un nou consistori.
Diumenge serà el dia de la informació electoral a RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics