El PSC revalida la majoria absoluta a PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Valentí Agustí, va revalidar ahir la seva majoria absoluta al consistori palafollenc, ho va fer repetint el nombre de representació al consistori. D’aquesta manera el PSC torna a tenir 7 regidors, dels 13 que composa l’ajuntament de RP.
Agustí, aconsegueix així la seva 6a majoria absoluta consecutiva i s’assegura complir els 25 anys al capdavant de l’alcaldia de PLF. Agustí, assegurava ahir al programa especial d’eleccions municipals, que havia patit molt per aquests resultats i que molt probablement aquesta seria l’última legislatura al capdavant del PSC, és a dir les últimes eleccions a les que es presenta. Agustí va assegurar haver-se apuntat els resultats a St. Genís i també l’índex d’abstenció.


Els socialistes es van imposar al global de PLF amb un 47.04% dels vots. Van guanyar a St. Lluís i a PLF i a St. Genís van quedar segons.
Respecte les eleccions del 2003 han guanyat vots absoluts però han baixat en percentatge de vot total, en un 3.16% menys que les passades eleccions.
A partir del proper 16 de juny, quan es constitueixi el nou plenari municipal, els socialistes tindran de nou 7 regidors; Valentí Agustí, Dolors Aguera, Josep Ribas, Mireia León, Antonio Marin, Laura Cornellà i José Manuel Rueda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics