URGENT

El PSC revalida la majoria absoluta a PLF.

Compartiu aquesta història
Valentí Agustí, va revalidar ahir la seva majoria absoluta al consistori palafollenc, ho va fer repetint el nombre de representació al consistori. D’aquesta manera el PSC torna a tenir 7 regidors, dels 13 que composa l’ajuntament de RP.
Agustí, aconsegueix així la seva 6a majoria absoluta consecutiva i s’assegura complir els 25 anys al capdavant de l’alcaldia de PLF. Agustí, assegurava ahir al programa especial d’eleccions municipals, que havia patit molt per aquests resultats i que molt probablement aquesta seria l’última legislatura al capdavant del PSC, és a dir les últimes eleccions a les que es presenta. Agustí va assegurar haver-se apuntat els resultats a St. Genís i també l’índex d’abstenció.


Els socialistes es van imposar al global de PLF amb un 47.04% dels vots. Van guanyar a St. Lluís i a PLF i a St. Genís van quedar segons.
Respecte les eleccions del 2003 han guanyat vots absoluts però han baixat en percentatge de vot total, en un 3.16% menys que les passades eleccions.
A partir del proper 16 de juny, quan es constitueixi el nou plenari municipal, els socialistes tindran de nou 7 regidors; Valentí Agustí, Dolors Aguera, Josep Ribas, Mireia León, Antonio Marin, Laura Cornellà i José Manuel Rueda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics