URGENT

Resultats als altres municipis

Compartiu aquesta història

A Malgrat de Mar Conxita Campoy torna a guanyar i augment a la seva representació.
Els socialistes van tornar a ser la força més votada a Malgrat de Mar. Campoy té ara 8 regidors, i més que fa 4 anys, i es queda a un de la majoria absoluta. ERC continua sent la segona formació al municipi amb 4 regidors. CIU manté els seus tres regidors i ICV revalida al Josep Maria Lasheras com a únic representant. Campoy es mostrava satisfeta en declaracions a RP.

A Pineda en canvi, CIU ha perdut 4 dels 9 regidors que tenia fins ara i els socialistes aconsegueixen la majoria absoluta a la població amb 11 dels 21 regidors municipals. El PP ha donat la sorpresa, no tan per la representació 3 regidors, sinó pq el cap de llista, Norbert Pelaez, va anunciar ahir mateix que plega de la política i que no participarà en aquesta legislatura. ERC i el partit 100% Pineda tenen 1 regidors. Escoltem les paraules de Xavier Amor, nou alcalde de Pineda en declaracions a Ràdio Pineda.

I a Sta Susanna, en les primeres eleccions sense Joan Campolier, CIU ha revalidat la majoria absoluta, però ha perdut 2 regidors. Ciu té a la població 8 regidors, 2 el PSC i 1 el PP.

El guanyador a Blanes ha estat el Partit dels Socialistes. Josep Marigó, manté els 8 regidors actuals. Convergència i Unió també continua sent la segona força més votada a Blanes i manté el 7 regidors que tenia fins ara. ICV EUA manté els dos regidors a l’ajuntament.La sorpresa de la nit van ser les noves formacions que es presentaven per primera vegada a la política blanenca. El Partit Democràtic de Blanes entra al consistori amb dos regidors. ERC és la clara perdedora de la nit electoral. Esquerra, fa un pas enrera i perd un regidor. De la mateixa manera, el Partit Popular perd pes a l’ajuntament i es queda amb un regidor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics