URGENT

Valentí Agustí tornarà a ser l’alcalde de PLF.

Compartiu aquesta història

Amb 7 regidors el PSC revalida la seva majoria absoluta al consistori palafollenc. Agustí així complirà els 28 anys davant de l’alcaldia del nostre municipi. El PSC és el guanyador de les eleccions, però també ha guanyat ICV EUA. Els ecosocialistes han aconseguit representació al consistori Palafollenc, amb un regidor, serà Juan Andrés Osorio. No guanyen, però tampoc perden CiU, que es queda amb la mateixa representació que la legislatura anterior, 3 regidors i ERC que conserva la seva acta de regidor.
El PP, tot i guanyar a St. Genís de PLF, perd un dels 2 regidors que tenia fins ara al consistori palafollenc, i per tan Óscar Bermán serà l’únic representant dels populars al consistori.
Un consistori que presentarà 5 noves cares en aquesta propera legislatura. 4 són els nous regidors del PSC i 1 serà el regidor d’ICV.

La participació en la jornada d’ahir va ser la més baixa de tota la democràcia, poc més del 53 i mig % de participació al nostre municipi.
A les Ferreries la formació més votada va ser el PSC, a l’igual que al barri de St Lluís, mentre que a al col.legi electoral de St Genís es va imposar el PP, amb un ampli marge de diferència amb la segona formació més votada, que va ser el PSC.

Ara començarà el període de constitució del consistori, en el que el PSC, tal i com va anunciar al debat de RP, buscarà pactes de govern amb altres formacions, a excepció del PP. El proper 16 de juny es farà la constitució del nou ajuntament democràtic de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics