URGENT

Aquests cap de setmana pot ser crucial per saber com serà el proper govern de PLF.

Compartiu aquesta història

Avui i demà el PSC mantindrà reunions amb Iniciativa i Esquerra respectivament per tal de mirar de pactar un pacte de coalició de govern amb aquestes forces.

Valentí Agustí, el futur alcalde de PLF, ja va assegurar durant la campanya, que tan si guanyava com si no buscaria un pacte amb alguna de les formacions de PLF, a excepció del PP. Els pretesos pels socialistes, Esquerra i Iniciativa, veuen molt difícil arribar a un pacte de govern amb els socialistes que tenen la majoria absoluta amb 7 dels 13 regidors palafollencs, però abans de pronunciar-se volen saber les intencions i propostes dels socialistes.

Després de les reunions d’aquests cap de setmana, dilluns podríem saber si finalment hi ha acorda amb alguna de les dues formacions o amb les dues, i per tan saber qui, finalment formarà el govern de PLF aquests propers 4 anys. Un cop es conegui el nombre final dels regidors de govern, es començaria a perfilar el cartipàs municipal, tot i que hi ha una sèrie de carteres que semblen assegurades, com per exemple la cartera d’Hisenda i persona, que continuaria en mans de Josep Ribas. El proper dissabte 16 de juny, d’aquí a 15 dies, s’haurà de constituir el nou consistori palafollenc, l’encarregat d’aquesta 8a legislatura municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics