URGENT

L’Alt Maresme vol ser referent de turisme familiar

Compartiu aquesta història
Les quatre poblacions turístiques de l’Alt Maresme: Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat disposen d’un segell de Turisme Familiar, fet que converteix aquesta zona en pionera a Europa. Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta d’establiments i activitats, han estat triades com a escenari perquè una seixantena d’operadors turístics europeus les visitin a partir d’avui i fins el proper dia 7 de juny.

La benvinguda als Tour Operadors s’ha fet avui a Santa Susanna, el demà visitaran Malgrat de Mar i Pineda de Mar. El dia 6 de juny arribaran a Santa Susanna, on visitaran també l’estació nàutica, i Calella. El dia 7 les empreses interessades poden participar a un Workshop que es farà a Port Aventura, on tindran l’oportunitat d’establir contactes comercials, així com posicionar els seus productes de manera diferenciada als mercats turístics internacionals.

Amb un turisme basat en els recursos naturals del sol i la platja, l’especialització és una de les vies per garantir el futur d’aquestes destinacions. El segell de Turisme Familiar reconeix aquells municipis i zones turístiques amb una oferta d’allotjament i restauració adaptada a les necessitats de les famílies i amb propostes d’oci i d’entreteniment.
De les 8 destinacions reconegudes per la Generalitat, 5 són poblacions del nostre voltant. A banda de les 4 ja esmentades cal sumar-hi Blanes, a la Selva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics