URGENT

Fira del Medi ambient a Malgrat aquests dissabte

Compartiu aquesta història
L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra avui el Dia Mundial del Medi Ambient, promogut per les Nacions Unides amb l’objectiu de conscienciar sobre el medi a escala mundial i promoure les accions per tenir-ne cura i el compromís polític. Per commemorar aquest dia mundial, aquest dissabte 9 de juny el consistori promou la 3a Fira del Medi Ambient.
A la fira, que estarà ubicada als carrers de Mar i Desclapers des de les nou del matí i fins les nou del vespre, es podrà trobar tot tipus de productes que tenen unes característiques pròpies de respecte amb el Medi Ambient. Entre les coses que podran veure els visitants hi ha plaques solars i sistemes de tractament d’aigua, cotxes elèctrics, un tipus de transport personal amb autobalanç dissenyat per anar a tot arreu, bicicletes i bicicletes elèctriques, i una àmplia gamma d’electrodomèstics de classe A, que són més eficients.

També s’hi podran trobar bombetes de baix consum, airejadors per disminuir el consum d’aigua, plantes medicinals, o vins i caves ecològicsA la fira també hi seran presents diferents entitats i institucions que oferiran informació sobre el Medi Ambient com la Regidoria de Medi Ambient, Comerç Just, Associació de Defensa Forestal (ADF), Creu Roja, Amics dels Animals, Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia i Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient(VAMMA), entre altres.
El Dia Mundial del Medi Ambient, que oficialment es commemora avui dimarts 5 de juny, té com a tema central “El desglaç, un tema candent?”, que vol fer un toc d’atenció sobre un dels efectes del canvi climàtic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics