URGENT

Xavier Dalmau, de CiU, defensa la feina feta durant aquests últims 4 anys, i la qualifica de oposició constructiva.

Compartiu aquesta història
D’aquesta manera respon a les crítiques que ahir rebia la federació per part del PP de PLF. En declaracions a aquesta emissora, Óscar Bermán, alcaldable del PP, deia que la federació no havia treballat suficient en els últims 4 anys.

Dalmau ha volgut diferenciar la feina fet per CiU de la feina feta pel PP, tots dos a l’oposició en l’última legislatura. Dalmau assegura que CiU ha fet una oposició constructiva, mentre que els populars l’han exercit de forma destructiva. Dalmau, a més, apunta a aquesta política d’oposició com a possible causant de la pèrdua d’un regidor dels populars.

CiU es troba ara en procés de negociació amb el PSC per formar part del govern municipal, a l’igual que ERC i Iniciativa, que també negocien entrar a l’executiu municipal. Dalmau assegura que les converses es porten relaxadament i que dissabte tindran una nova reunió amb els socialistes.

Es probable que abans del proper dia 16 de juny, es doni a conèixer els possibles pactes de govern, si és que n’hi ha, ja que Valentí Agustí assegura al Punt diari, que si no hi ha acords, com a mínim s’haurà corregit la crispació política al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics