URGENT

Valentí Agustí assegura que les negociacions per un futur pacte de govern van a bon ritme i continuaran aquest cap de setmana.

Compartiu aquesta història
Tot i que és segur que el proper alcalde de PLF serà de nou el socialista Valentí Agustí, ens manca saber si finalment Agustí podrà incorporar al seu govern de majoria, a alguna de les formacions del nostre municipi.

Des de fa una setmana els socialistes mantenen reunions amb Esquerra Iniciativa i CiU per tal d’incorporar a totes o alguna d’aquestes formacions al nou govern municipal.

El futur alcalde de PLF Valentí Agustí augura que la propera setmana es podrà conèixer si finalment hi ha acord o no, i diu que si no hi ha acord les converses hauran servit per normalitzar la situació.

Agustí no descarta però veu molt difícil un pacte de les tres formacions i els socialistes, perquè encara no han parlat sobre les incompatibilitats entre partits.

Del que sí ha parlat Agustí és sobre les paraules que Óscar Bermán feia aquesta setmana a RP, en les que qualificava de circ les negociacions per establir pactes postelectorals al nostre municipi. Bermán assegurava que qui més perdia en tot plegat era la democràcia. Agustí creu que el problema té una arrel cultural, escoltem-lo;

El PP és l’únic partit que es troba fora del procés negociador per formar govern, pel que és segur que Bermán, serà regidor a l’oposició durant aquesta legislatura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics