URGENT

L’exalcalde de San Isidro, Benedicto Leiva, és aquests dies a Catalunya, per fer una sèrie de xerrades.

Compartiu aquesta història

Leiva, alcalde de la població nicaragüenca de San Isidro entre 2001 i el 2004, és aquests mes de juny a Catalunya, convidat per l’ajuntament de Cardedeu per realitzar una sèrie de xerrades arreu de Catalunya.

Leiva és professor i és el coordinador de la xarxa d’argemenaments catalana – nicaragüenca.
També va participar, com a sandinista a la campanya, o croada, com es va anomenar, d’alfabetització al país centre americà a principis dels 80, que va permetre rebaixar considerablement la taxa d’analfabets a Nicaragua.

Leiva va ser alcalde de San Isidro fins el passat 2004, i va ser l’impulsor, juntament amb el consistori palafollenc de l’agermanament entre la nostra població i San Isidro.

Leiva farà a Catalunya xerrades com les que va fer la passada setmana a St. Celoni, al casal Quico Sabater, per parlar de la situació actual de Nicaragua i de la seva experiència en la revolució i a la guerra amb els “contres” a la dècada dels 80.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics