L’exalcalde de San Isidro, Benedicto Leiva, és aquests dies a Catalunya, per fer una sèrie de xerrades.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Leiva, alcalde de la població nicaragüenca de San Isidro entre 2001 i el 2004, és aquests mes de juny a Catalunya, convidat per l’ajuntament de Cardedeu per realitzar una sèrie de xerrades arreu de Catalunya.

Leiva és professor i és el coordinador de la xarxa d’argemenaments catalana – nicaragüenca.
També va participar, com a sandinista a la campanya, o croada, com es va anomenar, d’alfabetització al país centre americà a principis dels 80, que va permetre rebaixar considerablement la taxa d’analfabets a Nicaragua.

Leiva va ser alcalde de San Isidro fins el passat 2004, i va ser l’impulsor, juntament amb el consistori palafollenc de l’agermanament entre la nostra població i San Isidro.

Leiva farà a Catalunya xerrades com les que va fer la passada setmana a St. Celoni, al casal Quico Sabater, per parlar de la situació actual de Nicaragua i de la seva experiència en la revolució i a la guerra amb els “contres” a la dècada dels 80.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics