URGENT

Iniciativa ha anunciat que dona per acabades les negociacions amb el PSC i que no entrarà al govern municipal.

Compartiu aquesta història

Finalment ICV EUA de PLF ha optat per no entrar al govern municipal i quedar-se a l’oposició.
La formació liderada per Juan Andrés Osorio, ha decidit quedar-se fora del futur govern municipal per que el PSC no necessita cap ajuda per governar, ja que té majoria absoluta.
Segons el seu alcaldable, la formació ecosocialista té unes directrius des de BCN, que aconsellen a les seccions locals no entrar en governs on no són necessaris.

Osorio, ho explicava aquest matí a aquesta emissora


Osorio, en la foto de la campanya electoral

Segons Osorio, la formació treballarà des de l’oposició per aconseguir introduir el seu programa electoral, i descarta fer una oposició bruta, sinó que assegura que serà constructiva, en la que votaran a favor de les iniciatives que siguin òptimes pel municipi.

Tot i no entrar a formar part del govern municipal, Osorio, diu que si no hi ha res de nou, la seva formació votarà a favor de la investidura del socialista Valentí Agustí com alcalde de PLF, ja que va ser la força més votada.

ICV EUA és la primera vegada que tindrà representació al consistori palafollenc amb la figura d’Osorio, que des de dies després de les eleccions estava negociant amb els socialistes palafollencs una possible entrada al govern municipal, a l’igual que fan altres formacions polítiques palafollenques, com Esquerra i CiU.

Precisament les negociacions entre aquestes dues formacions continuen a bon ritme i a mitjans o finals d’aquesta mateixa setmana es possible que es resolguin els pactes post electorals al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics