URGENT

A l’estiu tornen les sardanes i les havaneres a PLF.

Compartiu aquesta història
Cada estiu els caps de setmana tenen una cita amb les sardanes i les havaneres de forma alternativa. Des de fa anys funciona la fòrmula d’alternar un cap de setmana sardanes i un altre havaneres.

Enguany aquests cicle de sardanes i havaneres començarà amb una cantada a carrec del grup d’havaneres de Malgrat de Mar, Bergantí, que fa 10 dies celebraven el seu 25è aniversari. La cantada serà el proper dia 30 de juny a la plaça de Poppi a partir de les 10 de la nit.
Totes les cantades d’havaneres es faran dissabtes a les 10 a la plaça de Poppi, i actuaran grups de contrastada qualitat com Llops de Mal, Mar i Vent, Terra endins o Els Pescadors de l’Escala.

El grup Bergantí, en una actuació a Palamós
Les sardanes, que sempre es fan al parc de Joaquim Ruyra els diumenges a les 7 de la tarda, començaran el proper dia 15 de juliol amb la cobla Bisbal Jove, però també hi haurà audicions de cobles com La principal de Banyoles, la Baix Empordà o la Iluro.

En total 4 cobles i 5 cantades d’havaneres, en un cicle que acabarà el 26 d’agost, i enllaçarà amb la Festa Major de PLF, el mes de setembre.

Al web de la ràdio hi podreu trobar tota la programació tan de sardanes com d’havaneres.

PROGRAMA HAVANERES I SARDANES

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics